Gravenberch. (foto: liverpool, twitter)

I sommer var det noen hektiske uker med kaving på overgangsmarkedet på jakt etter absolutt nødvendige midtbaneforsterkningene etter at veteranene hadde forlatt Anfield. Fem Premier League-runder inn i sesongen og første kamp i Europaligaen er det få Liverpool-supporteren som er bekymret for nivået. Etter 1-3 seieren over LASK på torsdag, trakk Klopp frem spesielt en spiller.

-Han gjorde det virkelig bra. I lange perioder var han helt sikkert den beste spilleren på banen, sier Klopp til TNT Sports.

LES: Joan Laporta kommer med en positiv oppdatering om Barcelonas økonomi

Han, var sist ankomne Ryan Gravenberch. Nederlenderen hadde ikke funnet sin plass hos Bayern München forrige sesong, Klopp har tidligere uttalt 21-åringen har potensiale til å bli en av de beste i sin posisjon. På torsdag viste Gravenberch noe av potensialet når han får tillit og passer inn i spillet.

Klopp legger til at den sentrale midtbanespilleren fortsatt har en god del å lære.

-I første omgang vokste frustrasjonen, og man så også Gravenberch forsvinne litt. Det er normalt, den slags skjer, sier Klopp.

Gravenberch noterte seg med assist på den viktige 1-2 scoringer og var i perioder banens beste spiller. Her er det mye å glede seg til fremover for Liverpool-supporterne. Eller som Andy Robertson sa det på skotsk vis da han, Gakpo og Van Dijk tok imot Gravenberch på treningssenteret til Liverpool: «Finally a duch player that kan play good football»

LES OGSÅ: Nå får han sparken enda en gang