(foto: liverpool, twitter)

Etter det som har vært en vellykket uke for Liverpool, med å signere Darwin Nunez for 67 millioner pund pluss tillegg, har Klopp som nylig kunngjorde at de ikke vil kjøpe flere spillere denne sommerens overgangsvindu, skapt bekymring blant fansen. Klopp er fornøyd med dybden i Liverpool-troppen, men både fans og eksperter mener Liverpool bør ha nytt blod på midtbanen.

Liverpool-midtbanen som har både erfaring og ungdom har vært en snakkis i en årrekke nå. Jude Bellingham er ønsket av mange Liverpool-fans som tror han er den perfekte erstatningen for den aldrende Jordan Henderson.

SISTE: Tottenham stjeler stjernespiss foran nesa på Arsenal med gigant bud!

Både Jordan Henderson, James Milner og Thiago Alcantara som utgjør Liverpools nåværende midtbane, blir alle sett på som veteraner. Og med Fabinho som er 28 bør noe skje på markedet snart.

Jude Bellingham

Spilleren som Keita, Jones, Elliot, Minamino, Ox og nykommeren Carvalho har fortsatt ikke bevist at de bære midtbanen til Klopp.

Og flere av disse spillerene kan være på vei bort fra Anfield. David Maddock i The Mirror skriver at Klopps fokus nå er å trimme stallen for for å gjøre plass og skaffe midler til å kjøpe Bellingham.

The Times: Gabriel Jesus er enig med Arsenal

Bellingham har lenge vært tippet med en overgang til Anfield etter hans voldsomme utvikling i Tyskland med Borussia Dortmund. Den tidligere Birmingham City-stjernen har blitt en fremtredende stjerne i Bundesliga, så vel som fast innslag i Gareth Southgates England.

Tenåringen har fortsatt tre år igjen av kontrakten på Signal Iduna Park, og Dortmund har ingen intensjoner om å innkassere denne sommeren etter salget av Erling Haaland. Nordmannen har sluttet seg til Manchester City etter at Premier League-mesterne aktiverte en frigjøringsklausul i spissens kontrakt.

Dortmund vil ikke vurdere et annet høyprofilert salg denne sommeren sammen med Nunez-avtalen har ført til at Klopp planlegger for Bellingham neste sommer.