Nesten millioner kroner i uken var ikke nok for Paul Pogba som en dokumentarserie «The Pogmentary» slenger dritt om sin tidligere arbeidsgiver Manchester United. Den franske superstjernen har forlatt Old Trafford etter seks år, og nå «letter han på sløret» og forteller at i forhandlingene om forlengelse av sin kontrakt var ikke Manchester United villig til å gi noe som helst.

«Hvordan kan du fortelle en spiller at du vil beholde ham og så ikke tilby noe i det hele tatt?»

Uttalelsene har fått «alle» til å reagere, du skal være en helt spesiell type når du omtaler 3,7 millioner kroner i uken som ikke noe i det hele tatt. – Når man i tillegg kan register følgende statistikk blir uttalelsene enda mer absurde: Under 1800 minutter på kamparenaen i løpet av forrige sesong hos United, med flere gule kort enn scoringer (8 gule, 1 scoring, 9 assists). Det svinger ikke akkurat rundt Pogba

LES: Forbereder gigant-bud på Bellingham

Daily Mirror fronter med «Dere ga med ikke nok £ove». En «£» i stedet for «L» i dagens utgave

Manchester Evening News følger opp uttalelsen med en artikkel om forargelse blant United-fansen. – De har registret over 50 000 negative Twitter-meldinger om Paul Pogba i løpet av et døgn.

Pogba skal ha blitt tilbudt en ukelønn på 300.000 pund, og å sidestille det med «ingenting» får United-fansens blod til å bruse.

MEN sier indignert i en kronikk at «Pogba reddet sin mest fornærmende kommentar om United til slutt». MEN mener også at Pogba på en «bisarr måte» sammenligner seg med Jesus. «Så lenge familien min og lagkameratene mine er fornøyde, bryr jeg meg ikke om andre ikke er det. Jesus ble heller ikke forkastet av alle, likevel korsfestet de ham», sier han.

Les: Fransk media: Pogba har signert fireårskontrakt

Juventus, som trolig er neste stopp arver nå et problem de ikke vet omfanget av enda. Juventus lever sikkert på de gode minnene med den da kreative midtbanespilleren, der han kom til Torino som free agent i 2012, leverte kanskje sine beste sesonger i Juve drakta med 34 scoringer og 40 assists på 178 kamper. Så fant Manchester United ut at de hadde tabbet seg da Pogba ble sluppet, og dro frem rundt milliarden og overførte til Serie A-klubben.