Robin Olsen

I sommer ble Robin Olsen lånt ut fra Roma til Sheffield United i Championship etter å ha falt fullstendig ut av tankene til manager Jose Mourinho. Men allerede nå kan den svenske landslagsmålvakten som er definitivt ikke har noen fremtid i Roma være i ferd med å bytte klubb igjen, og ta steget opp til Premier League.

Talksport-reporter Alex Crook melder på Twitter at Aston Villa, etter å ha unnlatt å rekruttere Darren Randolph fra West Ham, nå har rettet blikket mot Olsen i stedet.

Les: Spissen Chris Wood besøker legen på St James’ Park

Nylig ble den tidligere storspilleren Steven Gerrard ny manager for Aston Villa, som siden har rekruttert Philippe Coutinho fra Barcelona. Steven Gerrard skal ha engasjert seg personlig og tatt kontakt etter det ble klart Sheffield United heller ikke hadde bruk for Olsen.

Lokalavisen Yorkshire Examiner i midten av desember at Sheffield United kan forsøke å si opp svenskens lån i januar. Avisen hevdet da at det er i klubbens interesse å kutte dyre lånekostnader og at Olsen ikke imponerte, mens konkurrenten Wes Foderingham har «briljert» på banen da svensken ble skadet.

Les: Football-London: Tottenham har banket på hos United