Ekstremt god på sitt beste. (foto: bailly, twitter)

En av EMs store helter, Simon Kjær, har en posisjon hos AC Milan som gjør skadeavbrekk på dansken til en lidelse for manager Stefano Piolo. Når Kjær i tillegg holdes ute for resten av sesongen, der kampen om Serie A-titlen står mellom de to byrivalene, tvinges Milan til å foreta seg noe på overgangsmarkedet. Løsningen skal være Eric Bailly.

Nå tviholder Ralf Rangnick på spillere som truer med å presse på for exit, men i tilfellet Eric Bailly er det nok lite United-manageren kan gjøre for å overbevise om at alt blir så mye bedre de kommende månedene. I desember og så langt i januar har det begrenset seg til 16 minutter på banen mot Norwich og 66 mot Burnley.

Les: Bekreftet: Aston Villa med nytt storkjøp!

Ifølge den italienske overgangseksperten Gianluca Di Marzio går det mot en leieavtale med AC Milan. Bailly skal inn og dekke opp for Kjær i midtforsvaret, ifølge Di Marzio er de personlige betingelsene ferdig forhandlet, mens klubbene fortsatt bryter om en økonomisk avtale.

Den ivorianske midtstopperen har fortsatt kontrakt hos United til 2024, men full spilletid hos AC Milan i kampen om Serie A-titlen frister neppe til en retur til United-benken.

På banen mot Burnley. (foto: bailly, twitter)

Les: Petter Strand slipper å bale rundt med Brann i OBOS-Ligaen

Vi unner virkelig denne spilleren noen måneder med fullstappet kampprogram.