De Gea optimistisk. (foto: united, twitter)

Den spanske førstekeeperen til Manchester United David de Gea sin kontrakt gikk ut i slutten av juni etter 12 år i klubben. Til tross for onfattende diskusjoner om å forlenge oppholdet, lot United avtalen hans løpe ut og signerte Andre Onana fra Inter Milan som hans erstatning på 47 millioner pund.

Den best betalte på Old Trafford er ute av portene og med det ble «et annet problembarn» Jadon Sancho klubbens best betalte. – 32-åringen fortsatt ikke funnet en ny klubb til tross for at han er sterkt knyttet til klubber i Saudi-Arabia, samt Bayern München.

Les: Har etter flere samtaler klart å overbevise Neil Warnock det er på tide å finne på noe annet

  1. Men selv om han ikke fant jobb før overgangsvinduet stengte, betyr det faktum at han er en gratis agent at han fortsatt kan finne en ny klubb. Ifølge Fichajes kan en retur til Spania og La Liga ligge på kortene. Det sies at Real Betis er i samtaler med De Gea, som nå går tom for alternativer.

Det andalusiske laget ble hamret ned 5-0 av mesterne Barcelona i sin siste kamp og leter etter et tredje alternativ mellom stengene til 40 år gamle tidligere Manchester City-skuddstopperen Claudio Bravo og Rui Silva.

«Betis behov for å sikre seg en kvalitetskeeper er tydelig, og de har ikke råd til å vente til overgangsvinduet i januar.

«Alternativet med å signere David De Gea, en målvakt med lang erfaring i Premier League og det spanske landslaget, er veldig attraktivt for Betis.»

Valencia antas også å være interessert i, men kanskje ikke i stand til å møte lønnskravene.

Uansett ser det ut til at David de Gea må ta et betydelig kutt i lønna sett i forhold til 375 000 pund i uken han tjente hos Manchester United.

Den som tjener best i Real Betis er Nabil Fekir, som sies å tjene 112 000 pund per uke.

Les: Ronny Deila: «Han er for tiden prins av Norge. Etter Haaland, selvfølgelig»