Neil Warnock

På onsdag tar Huddersfield som er farlig nær den røde streken i Championship imot Stoke på Kirklees Stadium. – Det blir siste kamp med Neil Warnock som manager.

74 år gamle Warnock tok over roret på Huddersfield i midten av februar og klarte etter en helt ok vårsesong å hindre nedrykk og faktisk klatre opp til en 18.plass. – Nå til tross for to strake seiere er det snart slutt.

Les: Ronny Deila: «Han er for tiden prins av Norge. Etter Haaland, selvfølgelig»

Warnock i pressemeldingen «Jeg er skuffet og jeg kommer til å savne spillerne mine.»

Klar for å komme med en langsiktig løsning!

Det meldte Championship-klubben på sine nettsider mandag ettermiddag. – Avgjørelsen har skapt umiddelbare reaksjoner hos Huddersfireld-fans som på klubbens ulike forum for diskusjon er delt i om det var en lur avgjørelse eller ikke.

Mange mener Warnock burde fått mer tid, mens andre sier dette er en riktig avgjørelse, men er samtidig usikre på om klubben har noe bedre i bakhånd.

Dette blir sett i sammenheng med at den amerikanske forretningsmannen Kevin Nagle tok over klubben i sommer, og det er forstått at en mystisk oversjøisk sjef allerede er på plass forkant av Warnocks avgang.

I kunngjøringen heter det at Warnocks exit vil tre i kraft etter onsdagens hjemmekamp mot Stoke. – Huddersfield skriver at partene har blitt enige om å stoppe samarbeidet etter flere samtaler.

Klubbens direktør Jake Edwards takker også Warnock og assistenttrener Ronnie Jepson for deres arbeid.

– Vi var veldig glade da de sa ja til å fortsette denne sesongen.

– Nå har vi kommet til et punkt hvor vi føler oss klare til å ansette en langsiktig løsning for trenerstillingen.

– Derfor har jeg hatt mange samtaler med Neil, som har sagt ja til å gå av slik at vi kan gjennomføre den planen, sier Huddersfield-sjefen.

LES OGSÅ: Forlengelsen med Kyle Walker stanser ikke Citys raid mot Chelsea