Roy Hodgson forteller om spillets hemmeligheter.

Hadde du spurt Crystal Palace sin styreleder Steve Parish tidlig i sesongen om han ønsket å forlenge avtalen til manager Roy Hodgson som går ut til sommeren, ville han trolig kommet med et klart og tydelig ja!. – Nå er han slettes ikke så sikker lenger, poengsankingen går saktere og klubben sklir nedover tabellen.

14.plass og 29.poeng er ikke så dårlig at Crystal Palace deltar i nedrykkskampen, men det er også et godt stykke unna målsetningen om spill i Europa. 73 år gamle Roy Hodgson signerte med Crystal Palace i september 2017 er på utgående kontrakt med bare noen få måneder igjen. Til tross for noen store tabber, som for eksempel å låne ut Alexander Sørloth til Tyrkisk fotball og så ikke hente han tilbake selv om den norske spissen ble toppscorer i Süper Lig var ideen til både klubb og manager innstilt på en forlengelse. (Trabzonspor var så trivelige at de delte fortjenesten på salget til RB Leipzig selv om de ikke var forpliktet til det)

Les: Conte sendte Lukaku over 300 – fikk tabelltopp i retur

Crystal Palace er slettes ikke sikker på at de ønsker å forlenge med Roy Hodgson lenger, spesielt når de har fått los på Swansea manager Steve Cooper. Swansea ligger på tredje plass i Championship og har en reell sjanse til opprykk til Premier League.

Les på Popidol: Alle de nominerte til Spellemann 2020