Skaper mannen med det vakre navnet jubelstemning, mon tro? (foto: dortmund, twitter)

Forrige uke kom det en noe uklar melding fra Dortmund om «hvor fornøyd de var med innsatsen til vikartreneren på treningsfeltet, bla, bla». Da skjønte vi at Edin Terzic ikke hadde overbevist klubben om at han hadde hadde das gewisse Etwas, som tyskerne sier det.

Eller med andre ord: Pondus nok til å lede Dortmund til titler.

Les: Lillestrøm har løst sitt keeperproblem

På mandag kom beskjeden fra Borussia MönchenGladbach om at manager Marco Rose blir ny Dortmund-manager. Rose har bygget opp et overraskende sterkt lag etter at han kom til klubben sommeren 2019.

-Vi har hatt mange diskusjoner om fremtiden de siste ukene. Dessverre så har han (Marco Rose) besluttet at han vil benytte en klausul i kontrakten og flytte til Dortmund til sommeren, skrives det på Gladbachs hjemmeside.

For Dortmund er det betryggende å vite om veien videre allerede i februar. For Gladbach-spillerne kom beskjeden en ukes tid før første kamp mot Manchester City om at lederen vender dem ryggen om noen måneder.

Det som gjenstår å se, er om verdens mest ettertraktede senterforward har så stor tro på gamletreneren fra RB Salzburg som tungvekter at han blir. Når City, Chelsea og United gjør det store fremstøtet.

Les: Chelsea-mangeren sender en krystallklar tåkete melding til Haaland