To venner: Jesse Lingard og Phil Jones

29-år gamle Jesse Lingard hadde et enormt produktivt låneopphold hos West Ham i andre halvdel av forrige sesong. Det fikk de røde djevlene til å gi spilleren en prislapp på 25 millioner pund i fjor sommer, en prislapp som ble for drøy for London-klubben til store protester fra manager David Moyes.

Nå går kontrakten til Lindgard mot slutten, det ser ut som midtbanespilleren, motvillig, men søkende for mer spilletid ikke forlenger og forlater Old Trafford til sommeren. – Nå har West Ham sin byrival Tottenham satt inn alt på å kapre den mistilpassede Manchester United stjernen.

Les: Jorge Mendes reiser til Manchester for krisesamtaler med Cristiano Ronaldo

Tottenham manager Antonio Conte har engasjert seg personlig for å få til en overgang, noe som Jesse Lingard synes er spennende. – Samtaler skal allerede være i gang.

Den engelske playmakeren ble av tidligere manager Ole Gunnar Solskjær før sesongen gitt forsikringer om at han ville få flere sjanser. Det materialisere seg ikke og ting som ikke har blitt bedre etter Ralf Rangnicks ankomst.

En flytting tilbake til London Stadium virket alltid som den mest sannsynlige destinasjonen, til tross for interesse fra Newcastle også.

Les: Hamilton usikker foran ny sesong i Formel 1

Men Football.London hevder nå at Spurs er klare til å inngå en avtale.

Rapporten legger imidlertid til at United ikke er opptatt av å selge til en rival denne måneden. Det ser ut til å peke på at Lingard blir tvunget til å vente til sommeren med å dra.

Selv om det ville garantere en stor lønning, er Lingard desperat etter mer spilletid for å prøve å tvinge seg tilbake til Gareth Southgates England-lag før verdensmesterskapet i desember.

Spurs kan se på Lingard for å gi en kreativ gnist til midtbanen deres. Faktisk kan rekordsigneringen Tanguy Ndombele være på vei ut av klubben, noe som ville gi en åpning for Lingard.