Kilde: Unsplash

Betting har blitt populært i hele verden, og basketball er en av sportene det bettes mye på. Basketball spilles i de fleste land, men det er særlig stort i Nord-Amerika. Her er det den profesjonelle basketballigaen NBA som er blitt særlig populær å følge med på. Her spiller noen av verdens beste basketballspillerne, og den gjeve konkurransen gjør det utrolig spennende å følge med på. Når man i tillegg better på kampen og de ulike spillerne, da blir det vanskelig å sitte stille på benken.  

Hvorfor er betting populært?

Når man diskuterer et slikt tema, er det spennende å se på nettopp hvorfor betting er så populært. Det bettes på så å si alle sport, på ulike måter. I moderne tid har betting blitt gjort lovlig, og ikke minst tilgjengelig på nett. Dette gjør det enkelt for alle som ønsker å følge med. Dessuten er det så mye forskjellig man kan bette på, og det er langt mer enn bare hvem som vinner eller ikke. I basketball kan det skje utrolig mye i løpet av en kamp og man kan for eksempel tippe på hvem som scorer, og når det skjer.  

På betting sider nå til dags kan man ha alt samlet, og du kan bette på ulike sporter, turneringer, spillere og kamper, alt på samme app eller nettside. Alt dette til tross er nok spenningen som er hovedgrunnen til at folk better. Det gjør kampen enda mer nervepirrende å se på, og setter et nytt nivå for deg som fan. Hvis du vil bette er det viktig at du finner frem til en god bettignside, som lar deg tippe på de basketballkampene, og spillerne du ønsker. Ved å besøke guider på nett kan du lære hvor du kan få en oppdatert liste over de beste bettingsider i Norge, slik at du enkelt kan finne den du bør bette på  

De beste basketballspillerne

Hvem man heier på, og hvem man better på i en basketball kamp kan variere etter så mange ting. Det kan være det er et lag som hører til stedet du et fra, et du alltid har heiet på, eller generelt et lag som har gjort det godt lenge. Det finnes så mange ulike lag og spillere, så når man better er det viktig å sette seg inn i hvordan de har gjort det i de siste kampene. Har de vunnet sine siste kamper? Hvilke spillere har bidratt mest til laget? Er alle de planlagte spillerne på banen til denne kampen?

Alt dette er ting som vil ha stor påvirkning på utfallet til kampen, og som kan gjøre dine tippinger litt mer trygge. man kan som nevnt tidligere bette på utrolig mye forskjellig når det kommer til basketball, men la oss ta en titt på tre gode spillere du kan bette på.

1.Dejounte Murray

Murray er en amerikansk profesjonell basketballspiller som spiller for San Antonio Spurs i NBA, der han har posisjon som Point guard. Den talentfulle spilleren er kun 25 år gammel, men troner i toppen over spillere mange ønsker å bette på. På kun to kamper hadde han et gjennomsnitt på 24.5 poeng, 7.0 rebounds og 10.5 assist. Han spilte hele 32 av 35 minutter i hver av kampene, og bare det er noe som gjør han betting-verdig. I tillegg har ESPN allerede kalt ham en “All-Star”. Det var godt nok tilfeldigvis, men det vitner om hans popularitet, og ikke minst hans dominerende posisjon i spillet.

2. Anthony Edwards

Denne 20 år gamle spilleren bruker sitt talent til å score mål for Minnesota Timberwolves i NBA ligaen. Han har posisjon som shooting guard, og har tidligere gjort det utrolig godt. I hele seks kamper har vi sett han score intet mindre enn 22 poeng for laget sitt, og det er slike kamper man håper på når man better på Edwards.

3. DeMar DeRozan

Siste mann vi skal tipse om i dag er shooting guard og small forward spilleren for Chicago Bulls. DeRozan har hatt et gjennomsnitt på 28.9 poeng på 12 kamper, der han scoret 24+ i 11 av dem. Det er ganske så imponerende. Den 32 år gamle spilleren har en lang basketkarriere bak seg, og han har blant annet blitt utnevnt som Pac-10 Tournament MVP da han spilte på collage. Å bli kåret til MVP er den gjeveste tittelen du kan få i basketball, så han viste seg verdig allerede i sine tidlige spilledager.

Det å bette på basketball er utrolig spennende, og det er gøy at det finnes så mye forskjellig i en og samme kamp som du kan tippe på. Før man begynner med dette er det likevel viktig å gjøre et par forberedelser. Du må først og fremst finne en god bettingside, som er trygg og spikker. Dette gjør at du kan bette trygt på de kampene og turneringene du ønsker. Jo bedre du kjenner spillet og taktikken bak, jo større sjanse har du for å vinne. Les mer i dybden om spillet her. Deretter må du også lære alt det er å vite om sporten, spillerne og lagene du er interessert i å bette i. Sjekk for eksempel ut de tre stjernespillerne, vi har valgt ut her!