Eier og vikarierende sportsdirektør Boehly skal vise hvem som er sjefen på overgangsmarkedet.

Thomas Tuchel måtte med gru se Chelsea gå av banen med 4-0 tap mot Arsenal i testkampen i USA. Etter kampen var han ikke særlig optimistisk på hvor klubben står i forhold til City og Liverpool noen få uker før sesongstart. En av brikkene som må på plass er nok en midtstopper.

Rüdiger, Christensen og Kurt Zouma gjør nå nytte for seg hos respektive Real, Barcelona og West Ham, mens Chelsea har hentet inn Kalidou Koulibaly. London-klubben har jobbet ett år med å hente inn Sevillas Jules Koundé, men Barcelona fortsetter jobben de gjorde da de stanset Raphinha-overgangen til Stamford Bridoge og Leeds-spilleren endte på Camp Nou. Det samme er i ferd å skje med Koundé.

LES: Xavi: Spillerne som er igjen i Barcelona vet at de ikke kan spille for klubben

Ifølge Sky Sports har Tuchel bedt om tre midtstopperforsterkninger, nå er blikket vendt mot Leicester. Wesley Fofana signerte i vinter på forlengelse med Leicester til 2027, så skal Chelsea lykkes i denne jaktet, må det hostes opp et bud Leicester ikke kan takke nei til (ifølge CBS ligger dette på fra 70 millioner pund).

Den franske midtstopperen ble hentet fra St.Etienne i 2020, og har siden spilt 49 kamper for Leicester. 21-åringen har spilt seg opp i Premier League til status som highly-rated. Forrige sesong var han langtidsskadet etter et benbrudd i preseason-kampen mot Villareal, men etter returen til kamparenaen har Fofana imponert i sine 12 kamper spilt.

Ifølge 90min er vikarierende sportsdirektør Todd Boehly hos Chelsea klar for å starte samtaler med Leicester om spilleren som tidligere har vært linket til Real Madrid og Barcelona. En ting er sikkert, Brendan Rodgers bli lite happy med å ha Chelsea på døra under to uker til Premier League-start.