I dag var Manchester United største stjerne Cristiano Ronaldo tilbake fra sin utvidede ferie. Sjefene på Old Trafford la ens strategi om å overtale Ronaldo til å bli en operasjon som veldig raskt ble døpt «Operasjon Ferguson».

I dag var det forhandlinger hvor Sir Alex Ferguson var ment å være Uniteds trumfkort. Men det ser ikke ut endre på noe som helst. Vi står nøyaktig der vi var for noen dager siden. Cristiano Ronaldo ønsker å dra videre, mens Manchester United er usikker på om det «lønner seg» å holde 37 åringen til kontrakten som faktisk er underskrevet.

Les: Når alt kommer til alt er det tydeligvis Ronaldos kjæreste som bestemmer


Ronaldo, akkompagnert av sin agent Jorge Mendes, var til stede på Uniteds treningskompleks i Carrington tirsdag for å ha diskusjoner med klubben om fremtiden hans.

Den svært dårlig skulte hemmeligheten er at Ronaldo er desperat etter å spille i Champions League og det kan ikke Manchester United tilby.

Ny manager Erik Ten Hag er klar over Ronaldos intensjoner, men han er av en eller annen grunn fortsatt optimistisk.
Det faktum at Ronaldo deltok på møtet på Carrington med superagent Jorge Mendes til stede har blitt sett på som en intensjonserklæring. På den andre siden av bordet var Manchester United-sjef Richard Arnold og Ferguson selv.

Operasjon Ferguson var en fiasko, men Ronaldos tidligere mentor kunne ikke hjelpe klubben med å overbevise ham. Tiden han tilbrakte med familien etter å ha blitt unnskyldt fra klubbens turné i USA, ble brukt på å vurdere fremtiden hans, og avgjørelsen hans er ikke endret.

Les: Gary Neville ber Frenkie De Jong å ta rettslige skritt mot Barcelona

En mulig exit-plan som begynner å bli snakket om er muligheten for at United kan tilby å forlenge Ronaldos kontrakt med et år til 2024, og deretter låne ham ut denne sesongen. Det ville gjøre en exit denne sommeren enklere og gi begge parter en sjanse til å vurdere forholdet sitt neste sommer.