Timo.Werner. Matthias Ginter. Kai Havertz. Jonathan Tah

Det er mye som ikke har stemt for Timo Werner siden han kom til Chelsea i 2020. Varierende form og spilletid har ført til mye frustrasjon og når han først har fått spille har han hatt problemer med å finne mål.

Vil ha Volkswagen logo på brystet i november!

Nå melder Leipziger Volkszeitung at Werner ønsker å forlate Chelsea i sommer. En av grunnene skal være at han ikke kommer overens med London-klubbens manager Thomas Tuchel. 26-åringen foretrekker å returnere til RB Leipzig – for å få spilletid foran Qatar-VM i 2022. (21. november til 18. desember 2022)

Les: Gary Neville ber Frenkie De Jong å ta rettslige skritt mot Barcelona

Timo Werner hadde fire meget gode år før han tok turen til London, selv om mye har skjedd også i den tyske klubben siden da er Domenico Tedesco som ble ansatt som ny manager rett før jul positivt innstilt.

Mange tydelige tegn at alt ikke er som det burde være i Chelsea. Sesongoppkjøringen har vært en katastrofe som kulminerte i et 4 – 0 tap på søndag mot Arsenal i finalen i Florida Cup. En uvanlig forbannet manager sa etter kampen han bare hadde to klassespillere og vi tipper Timo Werner ikke var en han tenkte på.

Også Timo Werner har hatt sitt å si, nylig sa han følende i følge Metro: «Det viktigste er at jeg er fornøyd. Jeg er glad når jeg spiller og scorer mål. Det er klart jeg ønsker å spille mer og jeg burde spille mer for å være i form til verdenscupen, men også for å få sjansen til å spille verdenscupen» en uttalelse som «overrasket» Tuchel.

Les: Klar for å forlate Djurgården og dra hjem til Norge

Timo Werner skal være et overgangsmål for Juventus, sammen med Alvaro Morata. Diskusjonen var ifølge opplysningene allerede oppe da Torino-klubben forhandlet med Chelsea om en overgang for Matthijs de Ligt, som imidlertid valgte å gå til Bayern München.

Totalt har Timo Werner scoret 23 mål og 21 assist på 89 kamper i Chelsea-trøya. 26-åringens nåværende kontrakt løper til juni 2025.