Atlético Madrid president Enrique Cerezo har fått med seg at samtidig som Cristiano Ronaldo er «hjemme» i Manchester florerer ryktene om at den portugisiske superstjernen kommer til dem!.

Jeg vet ikke hvem som har funnet opp Cristiano-historien, men det er praktisk talt umulig for han å komme hit, sa Cerezo til et samlet spansk pressekorps og fortsatte «Det kan være taktikk».

Atletico Madrid alltid har hevdet at det er en veldig vanskelig overgang å gjøre på grunn av klubbens økonomi. Ronaldo, som først i går kom tilbake fra sommerferie og ikke har deltatt på oppkjøringen til ny sesong som starter neste helg ønsker seg bort fra Old Trafford for å kunne spille i Champions League.

Det kan vise seg å bli svært vanskelig. – Allerede har Paris Saint-Germain og Bayern München takket nei og samtalene med Chelsea løp ut i sanden. Det har ikke vært aktuelt heller med en retur til Real Madrid til tross for at manager Carlo Ancelotti nettopp har uttalt at Cristiano Ronaldo er den beste som han noen gang har trent.

Ronaldos kjæreste, Georgina Rodriguez vil veldig gjerne flytte tilbake til Madrid hvor hun har mange venner, hun var en av årsakene til ryktene om Atlético Madrid.

Ronaldo har ett år igjen på kontrakten med United. I fjor sommer gjorde han comeback for klubben over et tiår etter at han forlot den til fordel for Real Madrid. – Nå ser det ut til at han må ta til takke med 310 millioner i lønn et år til og en trist tilværelse i verdens tøffeste liga.

Tirsdag ble superstjernen avbildet på vei inn på Manchester Uniteds treningsanlegg sammen med sin agent Jorge Mendes. Uniteds managerlegende Sir Alex Ferguson ble også sett kjørende inn portene.