Mr. Rice. (foto: west ham, twitter)

Nå tror vi ikke at det er David Moyes som styrer prisen på West Ham-spillerne, men at manageren har gitt klar beskjed til ledelsen om at Declan Rice er en av de viktigste brikkene for suksess, det er det liten tvil om.

Moyes er lite lysten på at Manchester United eller noen av de andre «gribbene» stjæler West Ham-kapteinen uten at det skal svi skikkelig.

Les: ESPN: Liverpool og Manchester City har planen klar for å tappe Arteta for hans største angrepsstjerne

-Det er et kjempestort beløp som må på bordet bare for å komme i nærheten av ham. I sommer sa jeg at vi skulle ha 100 millioner pund. Det var et tilbud, det var sjansen til å få ham billig, sier Moyes ifølge Sky Sports.

Spilleren Moyes bare skal beholde. (foto: west ham)

1,2 milliarder kroner. Billig.

-Så da kan dere regne ut hvordan det ser ut nå, kommer det advarende fra Moyes.

Nå vet vi ikke hva Rice mener om muren som settes mellom han og verdens største klubber, men akkurat nå er arbeidsforholdende for 23-åringen perfekte hos West Ham. Han er lederen, klubben kjemper om Champions League-kvalikplass, kamparenaen til West Ham gir mer enn gode nok muligheter til å overbevise Gareth Southgate om Rice sin naturlige plass i VM-troppen.

David Moyes forventer at Rice med kontrakt til 2024 blir én sesong til, og akter å gjøre alt for å skremme bort gigantene. Ifølge ESPNs kilder gjør Manchester United klart for et fremstøt til sommeren for å sikre seg signaturen til den engelske landslagsspilleren.

Vi får se hvor skremt en sterkt presset gigant blir av Moyes sine advarsler.