Bryan Zaragoza

Overskriften i Relevo i dag er en kraftig underdrivelse av realitenen for La Liga klubben Granada! «Det blir vanskelig å beholde Bryan Zaragoza»

De har fått en elendig start på sesongen og den eneste spilleren som virkelig leverer har en utkjøpsklausul som er latterlig lav.

Les: John Obi Mikel forteller hvorfor Hazard avviste tilbud på en million pund i uken

RB Leipzig og Brentford har begge bestemt seg for å aktivere klausulen så snart den blir aktiv i januar.

Granada som ligger nest sist med bare syv poeng etter13.kamper jobber allerede febrilsk mot å rykke ned og tilsvarende febrilsk for å sikre at en av deres lyseste gnister ikke blir tatt fra dem. venstre vingen Bryan Zaragoza har vært en av de mest imponerende spillerne i La Liga, og det er ingen overraskelse at han allerede tiltrekker seg beundrende blikk.

Relevo skriver at RB Leipzig og Premier League-laget Brentford er villige til å aktivere utkjøpsklausulen hans på 14 millioner euro i januar, og er godt under 22-åringens markedsverdi.

Granada flytter for å prøve å fornye avtalen hans, som for tiden løper til 2027, for å øke frigjøringsklausulen, men Los Nazaries går tom for tid til å finne en avtale for ham.

Zaragoza debuterte i Spania med stor effekt forrige måned, og var også stjernen i showet mot Barcelona under uavgjort 2-2 med katalanerne, hvor han scoret to ganger og traff stolpen.

Les: Rosenborg i kontakt med kronprinsen i Nordens største klubb

Zaragoza topper La Liga for vellykkede kamper, nummer to for progressive sendinger og tredje for sendinger inn i straffefeltet, og Zaragoza fem mål og to assist så langt.

Granada manager Paco López som rykket opp til La Liga denne sesongen har ikke råd til å miste Bryan Zaragoza som var essensiell for opprykket og som trolig vil være essensuell i en eventuell overlevese også.