Hadde ikke nok fingre til å vise scoringene med ball i ene hånden. (foto: obi-martin, instagram)

Det danske fotballforbundet har nok holdt pusten og håpet kollegaene hos det engelske forbundet ikke skulle få med seg danske Chidozie Obi-Martins utvikling. 15-åringen spiller for det danske U17-landslaget, men står fritt til å velge den engelske siden av familierøttene. Så smalt Obi-Martin til med 10 scoringer – i samme kamp – mot Liverpool.

Etter dette har det det engelske fotballforbundet kastet seg på saken.

LES: Brentford, første Premier League lag som har oppdaget hvor latterlig billig det er å hente La Liga komet

15-åringen hos Arsenal har allerede vært med på seniorlagstreninger hos Mikel Arteta, på lørdag var det U16-kamp på programmet. Motstanderne var Liverpool, en kamp som engasjerer stort på alle alderstrinn.

Obi-Martin har spilt for Arsenals U-18, -19 og 21-lag, men denne helgen var det ingen kamper på programmet. Dermed var den danske U17-landslagsspilleren med mot jevnaldrende hos Liverpool. Det endte med et smertefullt 14-3 tap for motstanderen Liverpool, Obi-Martin sto for ti av Arsenal-scoringene. 10!

Ifølge Daily Mail har det engelske fotballforbundet (FA) tatt kontakt med 15-åringen og hans familie for å overtale om å velge veien til De Tre Løvene.

RADIOSPORTEN: Heldigvis er det ikke lenger bare David de Gea selv som tar avgjørelsen om ny klubb

Danmarks U17-landslagstrener er fullstendig klar over situasjonen.

-Han er ikke låst til Danmark. Som jeg har fått forklart reglene kan man skifte én gang, sa Jesper Mikkelsen til bold i begynnelsen av november.

Dragkampen om 10-målsscoreren mot Liverpool er godt i gang.