Paul Pogba og Adrien Rabiot sammen for Frankrike!

Den franske superstjernen Paul Pogba er tillbake i Juventus i fjor sommer på en gratis overgang fra Manchester United. Som vanlig de siste årene har det vært skader på skader og en slapp holdning fra 30 åringen som en gang i tiden ble sett på som en av verdens beste midtbanespillere.

Nå er han suspendert og kan ikke spille for Juventus, skadefri, men utilgjengelig på grunn av at han har testet positivt for doping. (testosteron)

Les: John Obi Mikel forteller hvorfor Hazard avviste tilbud på en million pund i uken

Paul Pogba kan bli utestengt i inntil fire år.

Football Italia melder at lagkamerat Adrien Rabiot merker en forskjell på Paul Pogba og at han er bekymret:

Dopingsituasjonen tynger ham»

Adrien Rabiot vitner om at han er bekymret for Pogba, som oppfattes å ha endret oppførsel etter dopingresultatene.

«Jeg vet ikke hva som vil skje med ham. Vi snakker ofte, jeg spiste middag med ham før jeg dro (til landslagsmøtet)»

«Alle kjenner Paul, han smiler alltid og er utadvendt. Men naturlig nok tynger denne situasjonen ham. Jeg håper han kan få en lettest mulig straff».

«Han er forvirret, men jeg tror vi alle er med på situasjonen. Han er en flott spiller, en flott person. Å gå gjennom alt han har gått gjennom… det ville vært veldig vanskelig for noen og enhver».

Juventus venter fortsatt på den offisielle dommen. Ifølge La Gazzetta dello Sport vil Torino-klubben da si opp franskmannens kontrakt, som løper til 2026.

Pogba har benektet dopinganklagene, men innrømmet at han tok et kosttilskudd, som ikke var godkjent av Juventus, mens han var i USA i fjor sommer.

Les: Benjamin Mendy kliner til med gigantsøksmål