Mendy.

For noen få uker siden kom nyheten om at den franske venstrebacken Benjamin Mendy måtte selge sin luksusvilla i Manchester som Peter Crouch eide før han for å unngå konkurs.

Vi trodde årsaken var alle kostander som helt sikkert løpte da han jobbet for å frifinne seg selv for voldtekt og seksuelle overgrep, men det var ikke den eneste årsaken til mangelen på penger. – Han fikk nemlig ikke lønn fra sin arbeidsgiver i nesten to år.

Frifunnet og sikkert ganske sinna!

Les: Selger luksusvillaen som Peter Crouch har bodd i billig for å unngå konkurs

Benjamin Menty tjente 4,68 millioner pund i året hos de himmelblå, men da han ble anklaget sluttet de å betale helt til hans kontrakt gikk ut på dato i sommer.

Klubbløs og ganske blakk vant Benjamin Mendy rettssaken for noen få uker siden. Nå får det som ha hengt over han i tre år og endelig en avslutning også økonomisk.

Mendys advokat bekrefter de saksøker Manchester City for ubetalt lønn!.
Den tidligere Manchester City-spilleren saksøker klubben for ubetalt lønn. Mendys advokat Nick De Marco KC, bekrefter dette overfor Sky Sport: «Manchester City klarte ikke å betale Mr. Mendy noen lønn i det hele tatt fra september 2021 etter at Mr. Mendy hadde blitt siktet for forskjellige lovbrudd, som han senere ble frikjent for inntil kontrakten hans løper ut i juni 2023»

Det er ikke kjent hvor mange millioner det dreier seg om, men vi kan regne med at det dreier seg om to årslønner pluss skade. – Med andre ord over 100 millioner.

Les: Lokalavisa i Manchester melder om nestemann ut porten hos United

Manchester City ønsket ikke å kommentere saken overfor Sky Sports.

Benjamin Mendy ble frifunnet for alle anklager og har startet fotball igjen i den franske klubben Lorient.

Han kom til Manchester City tilbake i 2017 og spilte sin siste kamp i august 2021.