Alfred Johansson

Det begynner å bli lenge siden det virkelig oste av Rosenborg og når selv Kjetil Rekdal ikke lykkes som hovedtrener er det lang vei å gå for at Lerkendal igjen skal bli et kraftssentrum for norsk fotball.

Bodø/Glimt er dominerende med Molde, Tromsø, Viking og Brann som utfordrere.

Les: Benjamin Mendy kliner til med gigantsøksmål

Rosenborg har vært uten fast ansatt hovedtrener siden Kjetil Rekdal fikk sparken 16.juni i år. Rosenborg har gått igjennom en rekke kandidater. Alt fra BK Häcken manager Per-Mathias Høgmo til Bodø/Glimt sin suksesstrener Kjetil Knutsen. Svein Maalen som er midtlertidig hovedtrener mener selv han er riktig mann for jobben og er etter alle solemerker en sterk kandidat.

Supporterpodcasten Rotsekk meldte nylig at Rosenborg møtte Djurgårdens trenerduo Kim Bergstrand og Thomas Lagerlöf og nå kaster Nettavisen en ny svenske inn i miksen.

Kronprinsen i Nordens største klubb

Rosenborg skal vise konkret interesse for 33 år gamle Alfred Johansson som for tiden ansvaret for FC Københavns U19-lag. Etter det opplyste har det vært dialog mellom partene, selv om de foreløpig ikke er i nærheten av å komme til enighet.

FC København har imidlertid et fast grep om Johansson, som har bakgrunn både i AIK og Djurgården. Svensken blir sett på som en potensiell hovedtrener for FCKs A-lag på sikt.

Les på Engelske grupper: Steven Gerrard hadde ikke noe valg: Henderson-signeringen måtte på plass

Rosenborg ligger på niendeplass i den norske toppserien.