Harry Maguire og Raphaël Varane. Den ene blir, den andre går.

Der kom en overskrift få trodde var mulig for få måneder siden. Den utskjelte eks kapteinen for Manchester United Harry Maguire har ikke bare klart å beholde sin plass i førsteeleveren til England, men også kjempet seg tilbake fra det ytterste mørket og inn i varmen og lyset på Old Trafford.

Sommeren 2021 hentet Manchester United den franske superstjernen Raphaël Varane som de siste 10 årene var en sentral del av Real Madrid sin suksess. – Et opplagt valg og et sikkert tegn for alle fotballeksperter at stopperkjempen Harry Maguire sin regjeringstid snart var over.

Les: Rosenborg i kontakt med kronprinsen i Nordens største klubb

Nå er det imidlertid franskmannen som er i trøbbel og sliter med spilletid. Men redninger er på vei… Sky melder at Bayern München vil hente Raphaël Varane til sitt midtforsvar. – Han blitt forbigått av Jonny Evans og Harry Maguire i Manchester Uniteds bakre del, og det får Bayern München til å tenke de kan gjøre en god deal.

Bayern München har satt opp den 30 år gamle franskmannen på sin liste over januar mål. – Men problemet er, som det ofte er med spillere fra Manchester United lønna.

17 millioner euro årlig er i drøyeste laget for Bayern. Det spørs om Varane veier lønn høyere enn spilletid.

Varene kontrakt med Manchester United frem til sommeren 2025.

Les: Benjamin Mendy kliner til med gigantsøksmål

Ryktene skal ha det til at det er Harry Kane som har satt Bayern München på sporet. Han har i et intervju med Bild nevnt Raphaël Varane som en det er svært vanskelig å møte på motsatt banehalvdel.

Denne sesongen har han spilt åtte kamper i Premier League for ‘The Red Devils’.