Skuer utover troppen, men ser for få midtbanespillere. (foto: liverpool, twitter)

For noen sesonger siden var det midtforsvaret til Jürgen Klopp som ble satt ut av skader. Champions League-billetten i Premier League ble sikret med en nødskrik, denne høsten er det midtbanen som skaper hodebry for Klopp. Ifølge brasiliansk media legger Liverpool nå inn bud på Douglas Luiz.

Thiago Alcantara, Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain er ute med skade. Selv om Klopp kan bruke Harvey Elliot og Fabio Carvalho, har Liverpool holdt åpen for å hente inn en nødløsning før overgangsvinduet smekkes igjen ved midnatt.

LES: Klart for Kasper Dolberg-overgang

Torcedores-journalist Matheus Leal hevder Liverpool har blinket seg ut den tidligere Manchester City-spiller Douglas Luiz, som nå går inn i sitt siste år av kontrakten med Aston Villa.

Prislappen er derfor også «passe beskjeden» på den defensive midtbanespilleren. Ifølge Leal kommer Liverpool med et bud på 20 millioner pund for 24-åringen. Aston Villa forventer også et bud fra Atletico Madrid, så det blir noen hektiske timer frem mot midnatt der Villa skal skvise mest ut av muligheten som har oppstått.

Douglas har bare 91 minutter i Villa-drakta denne sesongen, men har vært solid for klubben siden 2019. Selv om brasilianeren ikke fikk debut hos Manchester City i perioden 2017-19, så Premier Leagues beste klubb potensialet i spilleren.

LES: Laster troppen med forsterkning fra Manchester United og PSG!

Tikk-takk, tikk-takk.