Jørgen Strand Larsen, "Player of the year"

Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard sin suksess i Premier League har sørget for at klubber over hele Europa har satt ekstra resurser på å følge norske spilleren. – Jørgen Strand Larsen er intet unntak. I tillegg til å være ung, norsk og lovende har han bevist han kan spille på høyt nivå i den nederlandske klubben FC Groningen.

22 år gamle spissen ble solgt til FC Groningen for to år siden for 11 millioner kroner, nå selges Jørgen Strand Larsen videre for ti gangeren det Sarpsborg 08 fikk. – Faro De Vigo melder at Celta Vigo har vært i tøffe forhandlinger med FC Groningen og avslag på det som ble beskrevet som et siste bud på 10 millioner euro.

La Liga klubben har sett seg rundt etter alternativer hvor noen var over Strand Larsen på ønskeliste og fått stang ut på alle andre alternativer.

Les: Brasiliansk media: Liverpool kaster seg inn med bud på 230 millioner

Ny kontakt skal være tatt da Celta Vigo som har ambisjon om spill i Europa, bare har fire poeng på sine tre første La Liga kamper. – Overgangsvinduet stenger midnatt så det haster et nytt bud som frister tilstrekkelig.

Celta har fire poeng på sine tre første kamper i La Liga denne sesongen.

LES: Klart for Kasper Dolberg-overgang