Det lysner. (foto: newcastle, twitter)

Newcastle prøver å få på plass enda en stor signering før torsdagens overgangsfrist.

Magpies presser på for å prøve å styrke midtbanen. Og Dan Ashworth og Eddie Howe har to navn i tankene, ifølge Jacque Talbot.

RedBull Leipzig-stjernen Amadou Haidara og Leicester Citys Youri Tielemans er de to spillerne som Newcastle prøver å få land det neste døgnet. Talbot insisterer på at Newcastle fortsatt kan bruke store summer før torsdagens frist. Newcastle slo sin egen klubbrekord med en overgang på 63 millioner pund forrige uke.

Haidara, 24, har ikke startet alle fire av Leipzigs Bundesliga-kamper denne sesongen. Han har kommet inn fra benken i tre kamper, men Leipzig har vært motvillige til å selge så langt i sommer.

Men med lagkamerat Konrad Laimer som ser ut til å bli, kan det tyske topplaget være villige til å lytte til tilbud på Haidara, som er under kontrakt til 2025.

Youri Tielemans ønsket i Newcastle

Laimer har blitt koblet til Liverpool, men Fabrizio Romano melder:

«Problemet er at Leipzig ikke ønsker å selge en viktig spiller på slutten av overgangsvinduet. Så det vil være det samme problemet for Liverpool.»

SISTE: Liverpool byr på midtbanespiller, men får konkurranse fra La Liga-gigant

Tielemans er et annet alternativ for Howe. Og Football Insider har rapportert at en navngitt klubb har lagt inn et bud på rundt 19 millioner pund for den belgiske midtbanespilleren.

Hvorvidt det er Newcastle eller ikke, er fortsatt uklart, men Talbot insisterer på at Toon Army er interessert i den belgiske stjernen.