Har feiringen klar, men får ikke brukt den hos United. (foto: united, twitter)

Søndag måtte Sunderland slippe Alex Neil – som ble hentet inn som ny manager hos Stoke – som hadde kvittet seg med sin manager etter fem kamper. Det ene påvirker det andre i fotball. Timingen er hvertfall riktig for Sunderland å få på plass ny manager. Timer før overgangsvinduet stenger er to forsterkinger på vei inn, klubben definitivt ikke vil skal ombestemme seg.

Tidligere Blackburn-manager Tony Mowbray ble klappet inn som ny gaffer hos Sunderland på onsdag, og rekker å stå i porten når to ekstremt spennende forsterkninger ankommer klubben. Manchester United kjøpte unge Amad Diaollo fra Atalanta i 2021 som en av de neste store ute på vingen. Det er liten tvil om at 20-åringen har talentet, men har ingen plass hos Erik ten Hag med det første. Forrige sesong var det utleie til Rangers (13 kamper, 3 scoringer), ifølge overgangsjournalist Romano sendes den ivorianske spilleren til Sunderland for resten av sesongen.

LES: Selger først verdens dyreste forsvarsspiller – går så på shoppingtur hos Manchester United

Samtidig er et angrepstalent fra en annen av verdens største klubber på vei til Championship-klubben. Ifølge Romano sendes 19-åringen Edouard Michut fra PSG på utleie med kjøpsopsjon på rundt 50 millioner. Den offensive midtbanespilleren ble hentet opp til førstelaget i januar og har fått plass på kamparenaen med Messi og gjengen i åtte kamper.

Sunderland akter å ikke ta mange hvileskjær etter overgangen fra League One, nå siktes det inn mot den trygge delen av Championship-tabellen. Så langt har det blitt åtte poeng på seks kamper.

LES: Viktig brikke på plass hos Juventus