Leicester har en jobb foran seg, med eller uten Rodgers. (foto: leicester, twitter)

Hvis noen i våres hadde forutsett at 21-åringen Wesley Forana skulle prissettes som verdens dyreste forsvarsspiller, da hadde de fortjent premie. Leicester har ingen ønsker å miste midtstopperen i en sesong som har så til de grader startet feil med ett poeng på fire kamper, kombinasjonen med at Chelsea skal gi Tuchel den andre midtstopperen før september har drevet opp prisen.

Fofana skal ha vært gjennom medisinsk test hos Chelsea, signeringen vil bli gjennomført. Leicester kan vente opp mot 1 milliard kroner for spilleren de hentet fra St. Etienne i 2020 for rundt 400 millioner. Dette betyr at Brenden Rodgers og gjengen de siste dagene av overgangsvinduet fyller overgangskista før Deadline Day.

LES: Vilt døgn i vente: Premier League-klubb vil signere tre nye spillere

Ifølge Football-Insiders kilde pågår et race om Manchester United-spiller hvor Leicester nå får mer punch i forhandlingene. Det dreier seg om den defensive midtbanespilleren James Garner (7 seniorkamper for United).

21-åringen er ikke del av Erik ten Hags langsiktige planer, og er på vei bort i sommer. Leicester, Everton og Southampton har alle gjort sine fremstøt for å sikre signaturen, nå hevder Football-Insider at Fofana-salget gjør at Leicester pusher på for å sikre seg den engelske U21-landslagsspilleren før torsdag.

Garner var på utleie hos Nottingham Forest forrige sesong og var en viktig spiller bak den historiske returen til øverste divisjon.

LES: Agenten pusher på: Ronaldo vil til Premier League-rival