I løpet av noen få timer sikret Borussia Dortmund seg Julian Brandt, Thorgan Hazard og Nico Schulz. – Overgangene bærer bud om at de neste år ikke nøyer seg med andreplassen i Bundesliga, men vil ta skalpen til Bayern München. – Heller ikke Europeiske lag skal føle seg for sikre i Champions League. 

Tok innersvingen på konkurrentene 

Les NB Svensk: Fördelarna med sportsbetting

De så ellers sindige sportssjefene i Borussia Dortmund har brukt 750 millioner to litt under to døgn. – Noe som er grisebillig.

Les: Kaka ønsker å komme tilbake til Milan

Julian Brandt ble hentet fra Leverkusen og ble snappet foran nesa på blant andre Bayern München, som ønsket den 23-årige tyske landslagsspilleren.

Les: Tottenham snakker med pappaen til Julian Brandt

Midtbanetalentet signerte en femårskontrakt og sier selv han fulgte magefølelsen.

«Jeg fulgte magefølelsen. Jeg hadde en god følelse for Dortmund»

Også belgiske Thorgan Hazard, som kommer fra ligarivalen Borussia Mönchengladbach, signerte for fem år. Den offensive midtbanemannen spilte 176 offisielle kamper for Gladbach og scoret 45 mål.

Les: Lillebror Hazard ønsker å forlate Borussia Mönchengladbach

«Borussia Dortmund er en toppklubb med utrolige fans. Jeg er stolt over å skulle spille der», sa Hazard. 26-åringen er lillebroren til Chelsea-stjernen Eden Hazard. De spiller sammen for Belgias landslag. Thorgan ligner ikke i spillestil på sin storebror og har «ligget» etter sin mer berømte stjerne. – Det han viste sist sesong og ved nå å komme på et mye bedre lag skal du ikke se bort ifra at Thorgan kan nærme seg sin storebror i stjernestatus.

Venstrebacken Nico Schulz ble hentet fra Hoffenheim. Han debuterte i fjor på Tysklands landslag og er i ferd med å etablere seg på laget.

Les NB Svensk: Fördelarna med sportsbetting

Hver av de tre overgangene skal være verdt rundt 250 millioner kroner. -Stemmer det at Julian Brandt gikk for «bare» 250 millioner kroner så er det overraskende lite, ekspertene tippet før i dag at prisen ville ligge på det dobbelte.