Kasper Høgh

Det er ikke mange dagene siden Stabæk ble enig med den 22 år gamle spissen Kasper Høgh og Aalborg om å gjøre låneavtalen permament. – Men det var en forutsetning for signaturen fra Høgh sin side. Hvis Bodø/Glimt kommer med en avtale skal ikke Bærums-klubben så i veien.

I sommer var det et race fra Bodø/Glimt for å sikre seg Stabæk sin «lånedanske», men istedenfor å lande en avtale med Aalborg og Kasper Høgh endte de opp med en mellomting.

Les: Barcelona annonserer milliardoverskudd

Nettavisen skriver at Stabæk ikke bare er enig med Bodø/Glimt om en overgang for Kasper Høgh etter sesongen, men han har også bestått de medisinske undersøkelsene.

Stabæk ble enig med Aalborg 1.august om en overgang verdt 350 000 euro, vel vitende om at Bodø/Glimt sto klar med en enda større sjekk.

Avtalen med Bodø/Glimt skal være verdt 10 millioner kroner. Høgh skall ha skrvet under på en langsiktig avtale med Bodø/Glimt – Men absolutt ingen vil kommentere saken til Nettavisen.

Høgh har scoret fem mål for et Stabæk-lag som sliter i bunnen av tabellen denne sesongen. Dansken er for tiden ute med en strekkskade som han pådro seg etter at overgangen til Glimt ble klar.

Les: Vil signere Jadon Sancho og enda en av Manchester United sine problemspillere

Dansken skal etter planen fullføre sesongen i Stabæk før han slutter seg til sin nye klubb etter sesongen, men Glimt skal også ha et ønske om at han kommer til Bodø tidligere for å gjøre rehabilitering.