Xavi tenker (foto: barcelona, twitter)

Slik det ser ut på Old Trafford nå under ledelse av Erik ten Hag vil ikke Manchester United ha noen problemer med å motta statsstøtte for barnehagedrift. Spillere løper i alle retninger, krasjer med bil, syter, krangler, sloss og lager klikker, og lederne er ikke stort bedre.

Nå kommer det meldinger om at Barcelona er interessert i Jadon Sancho og en annen av Manchester United sine utstøtte spillere.

Les: Chris Wilder nær sensasjonelt comeback i Premier League

Utrolig at en med så lite hår er så hårsår!

Erik ten Hag er sta som et esel og har ingen interesse av å hente tilbake Jadon Sancho fra fryseboksen, han er heller ikke interresert i å snakke om det. – Den engelske venstrevingen som Manchester United kjøpte fra Borussia Dortmund for 85 millioner euro for to år siden nekter å be om unnskyldning til United-sjefen og har nå blitt «fullstendig i eksil».

Mundo Deportivo, melder a Barcelona interessert i å gjøre hente både Jadon Sancho og Anthony Martial, som også går en usikker fremtid i møte i klubben. Franske Martial har ikke klart å imponere siden han kom til klubben i 2015, og på grunn av hans lange skadehistorikk er det lite sannsynlig at Ten Hag vil regne med 27-åringen.

Barcelona har spesialisert seg på å hente spillere som har det tøft i sine klubber. – Og det med suksess, bare se på Joao Cancelo og Joao Felix.

Xavi er ute etter å skaffe seg høyprofilerte signeringer til en røverpris, en kategori som både Sancho og Martial kan falle inn i. Bortsett fra Sancho og Martial, antas det at Barcelona ser på spillere med lignende situasjoner i klubbene deres.

Slike som Matthijs de Ligt, Jorginho, Nico Williams og Kai Havertz sies alle å være på Barcelonas liste.

LES: Gikk for landslagsjobben – nå skal Felix Magath overtales til å redde stumpene hos klubb i fritt fall

Etter tirsdagens Carabao Cup-kamp mot Crystal Palace ga United-sjef Ten Hag en kort oppdatering om Sancho.

Nederlenderen sa: «Det er opp til ham, jeg snakker ikke om utilgjengelige spillere.»