Det er helt tydelig at Viking har lagt med et godt stykke arbeid i å lage en musikkvideo for å vise hvor utrolig glade de er for at sønnen til norges landslagssjef signerer en forlengelse.

Hvorfor?? – Tenker du muligens, svaret tror vi ligger i at markedssjef i klubben er Kjartan Salvesen. – Han vant idol i 2004 og hadde før det skrevet Viking sin cupfinalesang «Viking e tebage!». Markedssjefen svarer på spørsmål fra norges frie presse: «Jeg lot ballen rulle, og resultatet er helt sinnssykt»

Les: Bodø/Glimt har signert med Stabæk sin «lånedanske»

Markus Solbakken har slått ut i full blomst denne sesongen og er en viktig del av Viking sin suksess. Etter 22 kamper i Eliterien har Viking 51 poeng på førsteplass, 2.poeng over Bodø/Glimt.

Musikkvideoen er i seg selv en bekreftelse på at Solbakken blir. – Den nye avtalen varer ut 2016.

Vi advarer som alltid når sportsutøvere lager musikk!

Videoen er sett av over en million ganger. – Og nå har vi i sporten bidratt!

Tidligere tirsdag meldte Viking at også Yann-Erik de Lanlay har forlenget heldigvis uten musikkvideo. Hans nye avtale varer ute 2025.

Makus Solbakken fikk endelig sjansen for Norge nå i høst eller at pappa Ståle Solbakken hadde sammen med sitt team vurdert lenge og vel. – Litt for lenge etter vår mening. Den 23 år gamle midtbanespilleren har alt som trengs for å spille med flagget på brystet.

Les: Barcelona annonserer milliardoverskudd

Kom på denne etter all snakk om landslaget! – Morten Ramm sin sang om at vi ikke kom til VM.