Ten Hag satser alt på Onana. (foto: united, twitter)

Det er ikke mange unge spillere som kan avslå et tilbud fra en av verdens største klubber. Zion Suzuki er ikke som andre, og skjønte tiden ikke var moden for ham å trekke til Old Trafford.

⁃ Min drøm er å spille i Premier League, begynner den japanske keeperen da han snakket med japanske Soccer Digest.

LES: Overbevist de kan vinne tre titler med Ronny Deila ved roret

Keeperen spiller nå til daglig for belgiske Sint-Truiden i Jupiler Pro League, men kunne i sommer ha dratt på seg United-drakta. Ifølge Manchester Evening News hadde United og Urawa Red Diamonds blitt enige om overgang for Suzuki, men den unge keeperen takket nei.

⁃ Det er sant at jeg fikk et tilbud fra Manchester United, men United har kjøpt Onana denne sesongen, så jeg ønsker å spille på et nivå der jeg kan få spilletid. Da jeg tenkte på det, skjønte jeg at det ville bli ganske vanskelig, forteller keeperen.

LES OGSÅ: Fotballforbundet føler seg grundig lurt av Mancini