(foto: city, twitter)

Manchester United Erik ten Hag sier han har stor respekt, men også ser at en epoke nærmer seg slutten. – Dette med henvisning til Liverpool manager Jürgen Klopp og Manchester City manager Pep Guardiola sin dominans i Premier League i flere år.

Manchester City anklages som juks med økonomen i en årrekke og ifølge hva Pep Guardiola sa for to år siden, vil enhver straff som følge av brudd fra klubbens side resultere i at han slutter. – Barcelona president Joan Laporta har vært tydelig på at uansett når han vil «komme hjem» vil de umiddelbart rydde plass. Hvis Pep vil hjelper et ikke for nåværende manager Xavi Hernandez å vinne La Liga.

Les: Hvordan de siste 10 årene vil se ut hvis Manchester Citys titler blir strippet

En bærebjelke!

Allerede før skandalen og etterforskingen var et faktum har en av de aller største blant de lyseblå tenkt på at det var på tide å dra videre. Helt siden Manchester City hentet Bernardo Silva fra Monaco sommeren 2017 har han vært sentral i oppbyggingen det som er en av verdens beste midtbaner.

Le10 Sport meldte for noen dager siden at Paris Saint-Germain ønsker å signere 28 åringen til sommeren og etter at Premier League leverte en liste med mulige brudd på over 100 punkter til en egen komite har sportsdirektører fått med seg de ekstreme mulighetene som kan dukke opp i det som kan bli et blodbad på Etihad.

Barcelona som ønsker å bli eksperter på billige overganger har kastet seg inn i kampen mot Bernardo Silva, det samme vil enhver sportsdirektør med respekt for seg selv gjøre.

Les: Førstemann har takket nei til Leeds-jobben