Gonçalo Ramos

Det er helt tydelig at den portugisiske storklubben Benfica har fått med seg hva de har mellom henna, de skjønnere også de må bla opp for å beholde 21 år gamle Gonçalo Ramos. – Spissen som kom til Benfica som liten gutt for snart 10 år siden er av naturlige årsaker svært ettertraktet.

Bayern München var den første av de store som begynte å følge Ramos så har både Manchester United og Newcastle kommet til etter hvert. Markedsverdier til skal i følge Transfermarkt være 20 millioner euro, det er en pris som er milevis unna det Benfica kan tenke seg å selge for. Medier i Portugal melder at «Benfica tilbyr Ramos en enorm kontrakt»

Les: Ødegaard inne på topp fem i Premier League!

A Bola skriver at det er kontraktsforlengelse på gang for spissen som siden han ble en del av Benficas A lag på 71 kamper har scoret 22 mål. – Klubben har egentlig ingen tidsnød, kontrakten de sitter på varer helt til sommeren 2026, men de ønsker å honorere en spiller som blir bedre uke for uke.

Også Portugals landslagssjef Fernando Santos har oppdaget Benficas stjernespiss. – Han pekte på Ramos på spørsmål om fremtiden var lys.

I dag tjener Gonçalo Ramos omtrent 100 000 kroner i uken, tilbudet som ligger på bordet, med bare et års forlengelse (for syns skyld) skal være femgangeren det han tjener nå.

SISTE: Pochettino venter på tilbud fra Premier League

Etter syv kamper i årets sesong ligger Benfica på en klar førsteplass i Primeira Liga.