Vet godt bortforklaring ikke gir poeng. (foto: Liverpool)

Vi unner Jürgen Klopp en skikkelig avskjedspresang. Ligacuptittelen er på plass, men Premier League-tittelen er den som henger høyest som gave spillerne vil gi sin Mester KLopp. Den siste uken har «gaveinnpakkingen» blitt avbrutt.

For med 2-2 Mot Manchester United forrige helg og 0-1 tap mot Crystal Palace på søndag, er momentumet i verdens tøffeste liga borte. Tittelen er ikke tapt, men med et horribelt 0-3 tap mot Atalanta i europaligaens første kvartfinale, sprer uroen seg hos Liverpool-supporterne.

LES: Zidane har forhørt seg om forholdene, blinket ut assistenttrener – nå har storklubben tatt kontakt

Engelske Goal brukte overskriften «Time to be concerned, Klopp?» – det var før hjemmetapet mot Palace, Premier Leagues 14. beste klubb.

– Statistikken vår i første omgang var ikke like god som den i andre omgang. Det er ganske tydelig at vi ikke spilte en god første omgang. Vi slet og vi var ikke gode, begynner Klopp til BBC etter kampen.

– Vi prøvde å endre formasjon i andre omgang og på en hvilken som helst annen dag scorer vi på sjansene våre, og da ville vi stå her og snakke om en 4-1-seier til oss, men det er ikke sånn fotball fungerer, forklarer Klopp.

F7: Det som var en av verdens beste spisser – degradert til ving

Som hater å måtte bortforklare tre tapte poeng. To tap på Anfield i løpet av fire dager gjør Liverpool-supporterne definitivt bekymret.

Alt du trenger å vite: Fulham – Liverpool