Beholder roen, venter på det perfekte. (foto: Real Madrid)

Siden Zinedine Zidane forlot Real Madrid i 2021, har franskmannen vært linket til flere av de største klubbene. Zizou trengte tydeligvis en lengre ferie, men når jobben som fransk landslagstrener ikke ble sluppet av Didier Deschamps, har Zidane uttalt han er klar for å returnere. Nå meldes det at Bayern München har tatt kontakt med suksesstrenerens representanter.

På slutten av mars meldte Bild at Zidane hadde forhørt seg hos relevante kilder om forholdene hos Bayern München, det tyske mediet hevdet franskmannen vurderer å ta med seg Bayern München-legenden Franck Ribery som assistent.

LES: Mysteriet Rasmus Højlund

Hansi Flick og Julian Nagelsmann har tidligere være linket til Bayern-jobben, Jose Mourinho det samme. Nå kan det likevel se ut som Zidane og Bayern har nærmet seg. Ifølge den spanske journalisten Jose Felix Diaz har bundesligagiganten nå tatt kontakt: «»De siste dagene har ledere for den tyske klubben kontaktet Zinedine Zidanes representanter for å finne ut om han er klar til å komme tilbake som trener, tre år etter at forholdet til Real Madrid tok slutt», skriver Diaz.

Zidane har tidligere vært vært uaktuell som trener i England eller Tyskland på grunn av manglende engelsk/tysk-kunnskaper, men med den franske Bayern-legenden Ribery med på laget, kan det være en åpning.

Alt du trenger å vite: Union Berlin – Bayern München

F7: Det som var en av verdens beste spisser – degradert til ving