Jude Bellingham og Zinedine Zidane på jobb for Adidas

Zinedine Zidane har bare jobbet som manager for en klubb. I løpet av sine to perioder for Real Madrid beviste han for en hel verden han er en fantastisk manager.

På tre og et halvt år vant han Champions League tre ganger, ble kåret til verdens beste manager to ganger. – I tillegg rasket han med seg to La Liga titler, to UEFA super cup pokaler og to ganger den spanske cupen. – Zinedine Zidane fikk umiddelbar suksess i sin første managerjobb akkurat som Xabi Alonso som vinner Bundesliga med Bayer Leverkusen i sin første manager.

Xabi Alonso er ønsket av Liverpool som Jürgen Klopp erstatter Bayern München erstatter og av Real Madrid den dagen Carlo Ancelotti velger å dra videre. – Den 42 år gamle spanske manageren har valg å bli og dermed er Bayern München uten sin favoritt erstatter, men nå kan de få noe enda bedre!.

Lysten er tilbake!

De var begge formidable spillere, men de var aldri på samme lag, da Xabi Alonso kom til Real Madrid fra Liverpool i 2009 hadde Zinedine Zidane allerede lagt fotballskoene på hylla. – Nå kan de to, neste sesong stå mot hverandre i Bundesliga neste sesong. Det vil garantert selge billetter!.

Les: Xavi Hernandez åpner opp for tidenes U-sving

Nå slår Marca fast at Bayern i stedet legger kruttet et annet sted. De har nemlig snakket med Zinedine Zidane. Den franske legenden har ikke manglet på tilbud siden han sluttet i Real Madrid i 2021. – Han sa den gangen at de eneste som kan hente han tilbake på jobb fra sin utvidede ferie var det franske landslaget og til nød Paris Saint-Germain.

Men akkurat som Ole Gunnar Solskjær har han vært ute for lenge og ønsker seg tilbake.

Bayern har kontaktet Zidanes agent for å vise interesse. De vil vite om Zidane er opptatt av å etterfølge Thomas Tuchel denne sommeren. – Zidane har blant annet blitt plassert i Manchester United.

Den 51 år gamle franske superstjernen skal ønske å ta med Bayern München-legenden Franck Ribery som assistent hvis han ender opp med å ta jobben.

Les på F7: Det som var en av verdens beste spisser – degradert til ving