Romero i drakta han bar 61 ganger.

Den siste tiden på Old Trafford bar preg av et sterkt misnøye hos reservekeeper Sergio Romero. Argentineren opplevde at han lojalt hadde fulgt Man Utd og vist tålmodighet med manglende spilletid, men ble ble vist en respektløs atferd fra klubben da de holdt igjen når han fikk muligheten til utleieopphold og permanent overgang hos ulike klubber. Så slapp United argentineren endelig forrige sommer, da gikk turen til kanalbyen Venezia.

Her ble det 16 Serie A-kamper (33 baklengs) hos Dennis Johnsen og gjengen, men selv ikke en tidligere United-keeper kunne redde Venezia fra nedrykk.

LES: Nå er erstatteren til han som skulle erstatte Haaland på plass

Et nedrykk 35-åringen ikke aktet å bli med på. Romero pakket kofferten og bestemte seg for at han var ferdig med Europa etter spill siden 2007 hos AZ Alkmaar, Sampdoria, Monaco, Manchester United og senest Venezia.

Nå venter legendariske Boca Juniors i Argentina.

-Som alle har hørt trente jeg forrige uke hos Racing, og de spurte meg om muligheten for Boca. Jeg tenkte mye over det og er glad for denne muligheten jeg syntes er et skritt videre i karrieren min, sier Romero til klubbens hjemmeside.

LES: Enig med Manchester United etter Paul Pogba beskjed

LES: Premier League-ikonet Alan Shearer har allerede skjønt at den uslåelige rekorden står i fare for å ryke

Vi ønsker Romero lykke til videre!