(foto: liverpool, twitter)

Dårlige nyheter om Thiago Alcantara

Midtbanespilleren har blitt satt på sidelinjen igjen etter også å ha brukt betydelig tid på sidelinjen i fjor.

Liverpools midtbanespiller Thiago Alcantara pådro seg en strekk i de rødes åpningskamp i Premier League for sesongen. I kunne James Pearce i The Athletic melde at Thiago vil være ute i hele 6 uker.

Spanjolen varte i bare 51 minutter av lørdagens 2-2 uavgjort mot Fulham før han ble tvunget ut, og en innledende skanning har siden bekreftet en strekk i hamstringen.

LES OGSÅ: Løsningen på Chelseas angrepskrise finnes i London

Thiagos skade kommer på et dårlig tidspunkt for Liverpool, med en rekke andre førstelagsspillere på sidelinjen.

31-åringen vil dermed være ute til midten av september, og mister de kommende ligakampene mot Crystal Palace, Manchester United, Bournemouth, Newcastle United, Everton, Wolverhampton og Chelsea – i tillegg til de to første gruppespillskampene i Champions League. Etter Chelsea-kampen 18. september er det landslagspause, skriver Liverpool.no

Naby Keita kan komme inn for Thiago (foto: liverpool, twitter)

«Dette er ikke en god situasjon, jeg liker det ikke i det hele tatt, men vi må se hvordan vi reagerer på det – men vi får garantert ikke panikk,» sa manager Jurgen Klopp etter Fulham-kampen.

Klopp vil ønske Naby Keita og Kostas Tsimikas velkommen tilbake denne uken etter henholdsvis sykdom og skade, men er fortsatt uten Curtis Jones, Ibrahima Konate, Diogo Jota, Caoimhin Kelleher, Alex Oxlade-Chamberlain og nysigneringen Calvin Ramsay på grunn av skader.

LES: United i samtaler med Juventus om midtbanespiller

Klopp vet han trenger å hente inn nytt på blod på midtbanen, senest neste sommer, med Jude Bellingham øverst på ønskelisten. Men skadesituasjonen på Anfield kan gjøre at det skjer noe allerede i dette vinduet om den rette muligheten dukker opp. Men det blir neppe Bellingham.

Det er mer sannsynlig at Liverpool heller selger spillere før slutten av måneden, med forsvarsspiller Sepp van den Berg, midtbanespiller Jake Cain og tenåringsspiss Max Woltman alle tilgjengelig for lån, men Klopp har allerede uttalt at klubbens skadesituasjon kan tvinge dem til å revurdere dette. Midtstopper Nat Phillips skal være ønsket av både Fulham og Bournemouth.