Paul Pogba

For to dager kunne Juventus fortelle at tiden deres tilbakevennende franske midbanespiller Paul Pogba ble redusert til 35 dager fra muligens et halvt år. – Dermed ser VM i Qatar ut til å bli reddet og det blir mulig å selge Adrien Rabiot til Manchester United.

Nå melder Sky Sports at Manchester United er enig med Juventus om en overgangssum for den franske midtbanespilleren Adrien Rabiot. – Sjefene på Old Trafford har bestemt seg for å ikke vente på en endelig avklaring om de klarer å hente Frenkie de Jong fra Barcelona.

Les: Inter Milan takker Alexis Sánchez for innsatsen og gir han 50 millioner

Dermed ligger det an til at Rabiot blir Premier League-spiller i løpet av kort tid. Han kom gratis til Juventus fra Paris Saint-Germain i 2019 og har ett år igjen av kontrakten med Serie A-klubben.

Ifølge Sky Sports skal Juventus være tilfreds med å selge Rabiot på nåværende tidspunkt. Den angivelige enigheten om en overgangssum åpner opp for at United kan forhandle med franskmannen om en kontrakt. – Raboit skal være positiv til en overgang, men som de fleste andre skal Manchester Uniteds prestasjoner være en bekymring.

United har lenge hatt som mål å forsterke sin sentrale midtbane. Klubben mistet dessuten Paul Pogba til nettopp Juventus tidligere i sommer.

Les: Akkurat som med Lewandowski avviser Bayern-boss Sané-rykter