Corberan.

Forrige sesong vant Nottingham playoff-finalen mot Huddersfield med 1-0. Det var en euforisk stemning blant Forest-supporterne og spillerne. Tilbake i Premier League etter tre års opprykkstørke! På den andre siden av Wembley-gressmatta sto et slagent Huddersfield-lag og en manager som nå har innsett han ikke er rett mann.

Carlos Corberan har ledet Huddersfield de to siste sesongene, men har nå plutselig bestemt seg for å ikke følge opp suksessen i ligaen (3. plass) og nesten-suksessen mot Forest.

LES: Vanvittig mye skal klaffe for at Nagelsmann beholder jobben

Huddersfield-ledelsen var alt annet enn interessert i å miste mangeren, og ble tatt helt på senga rundt tre uker før første serierunde.

-Vi har med tristhet akseptert Carlos sin oppsigelse. Han var selvfølgelig en stor del av vår fantastiske 2021/22-sesong, men han har kommet til oss de siste 24 timene og gjort det klart at han ikke synes han er mannen til å drive oss fremover, skrives det på klubbens hjemmeside.

Danny Schofield fikk noen timer på seg til å takke ja til å ta over trenerjobben som vikar, noe han ikke er ukjent med. Både i 2020 og 2021 hadde Schofield perioder som caretaker for Huddersfield.

Ikke akkurat sesongstarten som skal til for å sikre det etterlengtede opprykket.