Regler, regler og enda flere regler

Å se på Manchester United om dagen er som å være vitne til en ulykke i sakte film. – Det er et lys i enden av tunellen, men slik det ser ut nå er det et møtende tog. Manchester Uniteds nye manager Erik ten Hag engasjerer seg i absolutt alle detaljer og med et helt nytt regelsett er «Micro-Management» epoken offisielt startet.

Det er innført et sett med detaljerte regner nå som temaer reiser til Thailand og Australia på fredag ​​for sin pre-season tour. Disiplinen sist sesong skal ha vært «forferdelig» nå svinger pendelen til motsatt enda av skalaen i følge The Mirror.

Les: Aalesund fikk en avtale de ikke kunne si nei til

Nederlenderen har fortalt Manchester United spillere at de vil bli droppet hvis de kommer for sent til trening eller lagmøter, uavhengig av omdømme. – De har også blitt fortalt at de IKKE har lov til å drikke alkohol i løpet av spillukene for å sikre at de er i topp fysisk form på kampdagen.

52-åringen har også overhalt menyen. Han sies å ønske at de samme kokkene tilbereder måltider, i stedet for at de ansetter sine egne personlige cateringfirmaer. Menyen på Carrington inneholder nå mye mer fisk og grønnsaker.

BMI (Body Mass Index) vil bli sjekket månedlig og spillere bør komme direkte til ham i stedet for sine agenter hvis de har en klage. Ten Hags grundige tilnærming er et forsøk på å få det beste ut av spillerne sine foran sesongen 2022/23.

Manchester United endte på sjetteplass forrige sesong, 13 poeng etter fjerdeplasserte Tottenham og hele 35 poeng bak mesterne Manchester City.

Les: Tabbe? Robert Lewandowski har avvist fire giganter for Barcelona