Kahn har definitivt gjort sitt bak kulissene. (foto: bayern, twitter)

Julian Nagelsmann ble hentet til Bayern da Hansi Flick hadde tatt full tittelpott i 2019/20-sesongen, for så å takke ja jobben som trener for Die Mannschaft etter Joachim Löw. Nagelsmann er trenerverdenenes wunderkind som hadde utrettet mirakler med Hoffenheim og ledet RB Leipzig til nesten-suksesser i Bundesliga og Champions League. Men hos Bayern holder det ikke med nesten.

Bayern-boss Oliver Kahn tar en oppsummering av forrige sesong som endte med det forventede Bundesliga-trofeet, men snubling i cupen og katastrofalt tap mot Villareal i CL-kvartfinalen.

LES: Football-Insider: Chelsea klare med bud – går for sommerens største prestisjesignering

-Vi kjøpte Julian på grunn av spillefilosofien hans. Vi forventer at han introduserer og utvikler unge spillere, varmer Kahn opp med ifølge Kicker.

-Det er nødvendig å skape et konkurransedyktig lag og sende et signal. Spesielt etter den siste halvdelen av sesongen som ikke levde opp til våre forventninger. Vi er dømt til å få suksess i Bayern, og det vet han også, sier Kahn.

Oj. Levde ikke opp til forventningene når det gjaldt som mest. Vet han ikke kan fortsette med dette i Bayern. Må fra start sende et signal.

Og hvis Nagelsmann skulle finne på å føle han som wunderkind er trygg i jobben, la Kahn til at Nagelsmann ideelt sett vinner Champions League i sitt andre år for klubben…

Null press, Julian.