Klubbpresident i Barcelona Joel Laporta avslører flere bud fra Premier League på deres midtbanespiller, Frenkie de Jong (foto: barcelona, twitter)

Det har vært litt av et sirkus rundt både Raphinha og Dembélé. Brasilianeren var på god vei til Chelsea, men nektet. Franskmannen nektet å signere forlengelse med Barcelona. Denne uken er begge signeringene vel i havn.

Historien om Dembélés kontraktsforhandlinger har ført til lange gjesp. Det siste halve året har Xavi gjort alt for at franskmannen skulle bli, nå som han endelig holder seg skadefri og leverer, mens 25-åringen selv ikke har godtatt lønnskutt som klubben krever alle klubbens spillere må ta. Det endte med at vingen spaserte ut som free agent i juli.

LES: Raheem Sterling klar for livet etter Manchester City

Jakten på ny klubb som er villig til å betale Dembélé det han mener han er verdt (men som han ikke har vist på banen), har tydeligvis ikke vært så enkel. Mundo Deportivo hevder spilleren nå signerer kontrakt der han takker ja til et solid 40 prosent i lønnskutt (uten at han skal lide noen nød).

Det var en stolt, fornøyd og lettet klubbpresident som kunne skryte av at Barcelona ruler denne uken på overgangsmarkedet.

-Denne uken vil vi presentere Raphinha og Dembélé. Det er jeg meget glad for, jeg vil forklare mer i morgen, fortalte president Joan Laporta til spansk presse på onsdag.

Okay, Xavi, da har du på plass to høyrevinger som begge forventer full spilletid, men som heldigvis fungerer på begge sider. Vi gratulerer!