Jamal Musiala

Det er like greit først som sist å lære deg navnet Jamal Musiala for dette ekstreme midtbanetalentet har allerede vist seg frem for et av verdens aller beste fotballag. – Det har vært mye snakk om Jude Bellingham som har tatt fullstendig av Liverpool manager Jürgen Klopp sin gamleklubb Borussia Dortmund.

Liverpool har lenge vært i førersetet om en overgang neste sommer for Jude Bellingham, men nå er det langt fra sikkert. – Manchester United har lagt frem et svært fristende opplegg for 19 åringen og Borussia Dortmund.

Les: Neste Premier League-klubb solgt

Liverpool ser skriften på veggen og har funnet frem kalkulatoren for å finne ut hvor mye de er villige til å by for 19 år gamle Jamal Musiala. – Svaret fra Bayern München kommer trolig til å bli langt over de sjefene på Anfield kommer frem til på sine kalkulatorer, manager Julian Nagelsmann gjentar nesten til det kjedsommelige at Musiala har en fremtid i klubben.

Tallene taler for seg, denne sesongen har Jamal Musiala imponert stort med syv mål og seks målgivende pasninger på tolv kamper.

Unggutten som kom til Bayerns akademi fra Chelseas motpart i 2019 har kontrakt frem til 2026.

LES: Manchester Evening News: Nok en svakhet i United-troppen som må løses i januar

Det snakkes om en milliard pluss for Jude Bellingham, mens Jamal Musiala, hvis han i det hele tatt blir solgt vil ikke være så langt unna milliarden han heller.