Rastløs? (foto: psg, twitter)

Nå er ingenting så enkelt når det kommer til verdens best betalte fotballspillere, men ifølge spansk media har argentineren lirket inn en klausul i kontrakten med PSG som gir ham frihet til å velge.

Den første sesongen i PSG fikk Messi ufortjent mye pes, men de franske supporterne så trolig for seg at argentineren var garantien for Champions League-suksess. Det ble ingen CL-suksess, Messi og Neymar fikk pipekonsert-behandling av egne supportere.

LES: Blir en av verdens best betalte – allerede i debutsesongen

Dette har endret seg denne sesongen. Starten til PSG og Messi har sendt signaler om at Christophe Galtier har en verdensklassetropp som «har satt seg». Selv Sergio Ramos er med å gjør seg fortjent til lønna. 1-1 kampen mot Benfica i Champions League denne uken ga PSG-supporterne et ekkelt gufs av deja vu, men 25 poeng på 9 kamper i Ligue 1 viser PSG denne sesongen virker mer stabile.

Messi har nesten tatt igjen forrige sesongs leveranser på 11 scoringer og 15 assists. Etter 13 kamper står 35-åringen med 8 scoringer og 8 målgivende pasninger and counting.

LES: The Athletic: Wolverhampton hopper på muligheten som åpnet seg i La Liga

Så hva skjer med argentineren i dette som kan bli PSGs store sesong? Barcelona har ikke gitt opp å hente sin Messi tilbake for å avslutte karrieren på Camp Nou, ifølge spanske AS står og faller alt på Messi selv hva som skjer fremover. Kontraktsutløpet er til sommeren, men det spanske mediet hevder Messi har en muntlig avtale med PSG som tillater ham å forlate klubben i januar hvis han bestemmer seg for det.

Barcelonas visepresident Eduard Romeu begynte nylig å prate høyt om tanken om en Barca-retur for Messi, dette er langt fra avgjort. Vi skjønner ikke hvorfor Messi skal vingle seg tilbake til Barca i januar, men blir ikke overrasket hvis det skjer. Historien de siste årene har vist oss å forvente det uventede når det kommer til overganger.

LES OGSÅ: Neste Premier League-klubb solgt