Don' t call me, we' ll call you. (foto: city, twitter)

I sommer vant Manchester City kampen om Haaland-signaturen. 51 millioner pund for en av verdens største målgarantister, men nå øker utgiftene med å ha 22-åringen i troppen. En ekstra utgift som City-eierne gladelig betaler.

19 scoringer på de første 12 kampen overgår alt av forventninger, ifølge Daily Mail styrer Haaland nå inn mot noen bonusutbetalinger som drastisk vil jekke opp ukelønna.

LES: Arsenal kan nå sikre seg en av verdens beste – hvis de tar sjansen

Salarysport.com plasserer Haaland på toppen av lønnspyramiden hos City sammen med de Bruyne og Grealish med 250 000 pund i ukelønn (rundt 3 millioner kroner). Daily Mail hevder den ekstreme starten på sesongen sender Haaland mot noen almost-guaranteed» bonuses.

Den engelske avisen har regnet seg frem til at dette vil jekke opp 22-åringens ukelønn til mer enn 850 000 pund (rundt regnet 10 millioner kroner).

City var villig til å gjøre Haaland til en av de best betalte i verden da de signerte kontrakten, dette er en tilsvarende avtale Kylian Mbappé forhandlet seg frem til hos PSG etter forlengelsen i sommer.

LES OGSÅ: Neste Premier League-klubb solgt

10 millioner i ukelønn for å sparke ball er helt vilt, men når vi ser hva scoringene til Haaland skaper av rabalder verden rundt, er dette vel anvendte penger for City.