Barcelona president Joan Laporta

Det har lenge vært spekulasjoner om hva som skjer med Franck Kessie og Andreas Christensen som begge er på utgående kontrakter. – Vi vet at Franck Kessie ikke ble enig med AC Milan om en forlengelse og at han har drømt om Barcelona siden han var en liten gutt. Chelsea stopper Andreas Christensen bestemte seg for å bytte klima allerede før Roman Abramovich måtte selge klubben. – Også han så i retning av spansk fotball.

Nå trenger du ikke lure lenger Barcelona-president Joan Laporta bekrefter at klubben har gjort to avtaler, men hans sier også at han ikke har lov til å si noen navn enda selv om vi alle vet hvem det dreier seg om.

Les: Bekreftet: Ruud van Nistelrooy skal lede gamleklubben!

Laporta sier i et intervju med den spanske radiokanalen RAC1 at Barcelona kommer til å signere to spillere som er kontraktsløse til sommeren. «Vi har fullført to signeringer til neste sesong. En er midtbanespiller, og den andre er en midtstopper, men jeg har ikke lov til å nevne navnene deres»

Det er en dårlig skjult hemmelighet at det dreier seg om AC Milan midtbanespiller Franck Kessie og Chelsea-stopperen Andreas Christensen.

Laporta forteller også i en sidekommentar at klubben ikke vurderer å hente tilbake Lionel Messi fra PSG. 

Les: Hentet inn Fredrik Haugen som en slags kreativ erstatter for Niklas Castro