Timo Werner, må kunne kalles for en flopp etter de store forventningene han hadde i Chelsea (foto: chelsea, twitter)

Chelsea som enda ikke har fått nye eiere har ikke lov til verken å selge eller kjøpe spillere før et salg av klubben er gjennomført. – De kan til og med ikke forlenge eksisterende avtaler. Den russiske oligarken Roman Abramovich som fortsatt eier klubben har ikke lenger mulighet til å være «Sugar daddy» på grunn av Russlands krigføring i Ukraina.

Da spissen Timo Werner kom til Stamford Bridge i 2020 var det med store forventinger, men målene kom ikke like lett i Premier League som de gjorde for RB Leipzig i Bundesliga. Manager Thomas Tuchel velger ofte Kai Havertz eller Romelu Lukaku i angrep, noe som sørger for mer benkesitting enn Werner liker.

Les: Max Verstappen, Hamilton, LeClerc og gjengen skal dundre opp Las Vegas Strip

25 åringen ønsker å forlate Chelsea så fort som mulig i følge tyske Sport1. Klubbens nåværende ledelse med direktør Marina Granovskaia i spissen skal være villig til å la han gå, dersom de får 40 millioner euro. (15 millioner euro mindre enn de kjøpte for) – Men hvem styrer Chelsea om noen uker?? – Trolig ikke Marina Granovskaia som ofte omtales som Roman Abramovich sin mye vakrere businesshalvdel.

Det er mange på utgående kontrakter som ikke er villige til å vente å se hva som skjer, samtidig som flere låneavtaler går ut på dato uten av nye kan avtales. Med et salg på så mye som 30 milliarder kroner kommer dette til å ta tid. Timo Werner har avtale til 2025 og ingen vet hva som skjer og når!.

Les: Barcelona-president Joan Laporta bekrefter to avtaler! – En midtbanespiller og en midtstopper