Klar.

I Nederland er det Ajax som har vært øverst på tronen de siste sesongene og gitt seg selv muligheten til suksess i Champions League og på overgangsmarkedet. Nå har erkerivalen PSV hentet opp et United-ikon for å endre dette bildet.

Ruud van Nistelrooy. Vi merker at smilet kommer når vi tenker tilbake på farten, kraften og kreativiteten som ble levert fra den nederlandske landslagsspilleren rundt årtusenskiftet. Nå er van Nistelrooy endelig klar for svenneprøven som hovedtrener.

Les: Buffon slipper denne gangen å bekymre seg for VM-ballen til Adidas

På onsdag bekreftet PSV Eindhoven at Ruud skal lede førstelaget mot gamle høyder.

219 kamper for Manchester United, 98 for Real Madrid og 70 landskamper for Nederland den gang de ikke slet med å kvalifisere seg til mesterskap. Det har vært stille rundt van Nistelrooy siden han la opp 2012 etter noen kamper for Malaga. Ikke lenger.

Sakte, men sikkert har han bygd seg opp en trenerkarriere, der han nå rykker opp i hovedtrenersetet.

Les på Tysk fotball: Dobler lønna for å holde Bayern München på avstand

Det nederlandske ikonet har jobbet som trener for U21-laget til gamleklubben PSV siden juli 2021, dette etter at han har gått i læra som assistent hos det nederlandske landslaget. Ifølge Eindhoven Dagblad har PSV bestemt seg for å gi Nistelrooy ansvaret for førstelaget han selv hamret inn 77 scoringer på 90 kamper for (1998-2001).

Hovedtrener Roger Schmidt forlenger ikke kontrakten med PSV, dermed er det klart for den store testen for Nistelrooy. Eredivisie ble sist vunnet 2017/18-sesongen, nå skal PSV tilbake og etablere seg på toppen og jage Champions League-suksess.

Les: Max Verstappen, Hamilton, LeClerc og gjengen skal dundre opp Las Vegas Strip